Baštenske garniture ¦ Betonski, grčki stubovi ¦ Stubovi za ograde i kapije ¦ Balusteri (Balustrade) ¦ Fasadna dekoriacija ¦ Kamini ¦

Bet. kape za stubove i kugle ¦ Fontane i figure ¦ Česme ¦ Lampioni ¦ Urbani mobilijar ¦ Žardinjere ¦ Svećnjak, vaze i anđeli ¦ Letnjikovci (paviljoni)


Betonske kape za stubove i kugle

Potreban vam je završni element za stubove ili završni element za vaš temelj, zid,…?
Betonske kape i okapnice su dugotrajno rešenje.
U našem proizvodnom programu imamo betoske kape i okapnice raznih dimenzija i oblika u zavisnosti od toga šta vam je potrebno. Betonske kape i okapnice će zaštititi vaše stubove i temelje od atmosferskih uticaja (sunce ,kiša, sneg, vetar) i dati im lepši estetski izgled. Kape i okapnice su najfinije obrađene i spremne za bojenje.
Zašto se treba odlučiti za kape i okapnice zanatske radionice “Šica” ?
– imamao četiri decenije iskustva u izradi kapa i okapnica.
– kape i okapnice se rade od najkvalitetnijih materijala.
– montiranjem betonskih kapa i okapnica ubrzavate proces izgradnje vaših stubova i temelja, a samim tim smanjujete troškove.
– Dajemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana (betonske kape i okapnice).
– ukoliko imate specijalne zahteve sprmni smo da izradimo betonsku kapu i okapnicu po vašem projektu.

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.