top logo
email: zoran.sica@gmail.com Tel: (+381) 63 77 1 7777

Dekorativni Kamini

Dekorativni Kamini

Toplinu vašeg porodičnog doma će upotpuniti mesto gde vi i vaša porodica provodite najviše vremena. Obično je to dnevni boravak u kojem dominira prostor kraj kamina.

Dekorativne maske za kamine izrađujemo u više modela i dimenzija.

Ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da za vas izradimo masku za kamin po vašem projektu.

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.

Kontakt Forma

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s lorem ipsum dolorestandard dummy text ever since.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.