top logo

Fasadna dekoracija

Fasadna dekoracija

Unesite duh prošlosti, lepotu i eleganciju ukrašavajući vše fasade našom betonskom fasadnom dekoracijom.

U našem proizvodnom programu imamo elemente fasadne dekoracije kao što su :betonske lajsne, konzole, kariatide, pilastri,ploče, ćošnici, portali…).

Ukrasna fasadna dekoracija je izrađena od visoko kvalitetnog betona uz dodatak polučelične armature, aditiva za bolji kvalitet i dugotrajnost.

Naša betonska fasadna dekoracija sastoji se od više elementa, raznih oblika i formi koje se lako i brzo montiraju i otporni su na sve vremenske uslove što nam daje prednost u odnosu na slične proizvode. Uz pomoć naše betonske fasadne dekoracije vaše stare fasade će postati predmet pažnje i divljenja.

Zašto se treba odlučiti za betonsku fasadnu dekoraciju zanatske radionice ,,Šica,,?

– Imamo četri decenije iskustva u izradi betonske fasadne dekoracije.
– Betonska fasadna dekoracija se radi od najkvalitetnijih materijala.
– Montiranjem naše betonske fasadne dekoracije ubrzavate proces izgradnje vašeg objekta, a samim tim smanjujete troškove.
– Dajemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana (betonska fasadna dekoracija).
– Svoje proizvode izvozimo u zemlje zapadne evrope (austrija, nemačka, švajcarska…).
– Ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da izradimo element fasadne dekoracije po Vašem projektu.

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.