Baštenske garniture ¦ Betonski, grčki stubovi ¦ Stubovi za ograde i kapije ¦ Balusteri (Balustrade) ¦ Fasadna dekoriacija ¦ Kamini ¦

Bet. kape za stubove i kugle ¦ Fontane i figure ¦ Česme ¦ Lampioni ¦ Urbani mobilijar ¦ Žardinjere ¦ Svećnjak, vaze i anđeli ¦ Letnjikovci (paviljoni)


Galerija radova – Fasadne dekoracije

 

Fasadna dekoracija

Unesite duh prošlosti, lepotu i eleganciju ukrašavajući vše fasade našom betonskom fasadnom dekoracijom.

U našem proizvodnom programu imamo elemente fasadne dekoracije kao što su :betonske lajsne, konzole, kariatide, pilastri,ploče, ćošnici, portali, … ).

Ukrasna fasadna dekoracija je izrađena od visoko kvalitetnog betona uz dodatak polučelične armature, aditiva za bolji kvalitet i dugotrajnost.

Naša betonska fasadna dekoracija sastoji se od više elementa, raznih oblika i formi koje se lako i brzo montiraju i otporni su na sve vremenske uslove što nam daje prednost u odnosu na slične proizvode. Uz pomoć naše betonske fasadne dekoracije vaše stare fasade će postati predmet pažnje i divljenja.

Zašto se treba odlučiti za betonsku fasadnu dekoraciju zanatske radionice ,,Šica,, ?

–          imamo četri decenije iskustva u izradi betonske fasadne dekoracije.

–          betonska fasadna dekoracija se radi od najkvalitetnijih materijala.

–          montiranjem naše betonske fasadne dekoracije ubrzavate proces izgradnje vašeg objekta, a samim tim smanjujete troškove.

–          djemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana (betonska fasadna dekoracija ).

–          svoje proizvode izvozimo u zemlje zapadne evrope (austrija, nemačka, švajcarska, …).

–          ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da izradimo element fasadne dekoracije po Vašem projektu .

 

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.

Galerija radova – Fasadne dekoracije