Baštenske garniture ¦ Betonski, grčki stubovi ¦ Stubovi za ograde i kapije ¦ Balusteri (Balustrade) ¦ Fasadna dekoriacija ¦ Kamini ¦

Bet. kape za stubove i kugle ¦ Fontane i figure ¦ Česme ¦ Lampioni ¦ Urbani mobilijar ¦ Žardinjere ¦ Svećnjak, vaze i anđeli ¦ Letnjikovci (paviljoni)


Letnjikovci

Potrebno vam je mesto za mesto i uživanje?  Letnjikovac – paviljon koji vam nudimo je rešenje za vas. Letnjikovac – paviljon je mesto gde će te provoditi najviše vremena u toplim letnjim danima i uživati u estetici objekta ukombinovanom s’prirodom. Ukrasni betonski stubovi za izgradnju letnjikovca – paviljona su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, armirani po projektu, fino obrađeni sa dodatkom aditiva koji poboljšavaju kvalitet i dugotrajnost betona te stoga možemo dati garanciju za svaki naš proizvod .

Kombinacijom više modela ukrasnih betonskih stubova možemo izgraditi objekat po vašoj meri , tj. vaš letnjikovac – paviljon .

Letnjikovac – paviljon je objekt koji svoje dugovečnosti ostaje u nasleđe vašim potomcima.

Letnjikovac – paviljon je namenjen da upotpuni izgled vašeg dvorišta – parka i da se u zavisnosti od bojenja uklopi u svaki prostor.

Zašto se treba odlučiti za letnjikovac – paviljon zanatske radionice ,,Šica,, ?

– imamo četri decenije iskustva u izradi letnjikovca – paviljona.

– letnjikovac – paviljon se radi od najkvalitetnijih materijala.

– montiranjem letnjikovca – paviljona ubrzavate proces izgradnje vašeg objekta, a samim tim smanjujete troškove.

– dajemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana (letnjikovac – paviljon).

– svoje proizvode izvozimo u zemlje zapadne evrope (Austrija, Nemačka, Švajcarska,…). i sjedinjene američke države.

Ukoliko imate specijalne zahteve, spremni smo da izradimo letnjikovac – paviljon po Vašem projektu .

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.