Baštenske garniture ¦ Betonski, grčki stubovi ¦ Stubovi za ograde i kapije ¦ Balusteri (Balustrade) ¦ Fasadna dekoriacija ¦ Kamini ¦

Bet. kape za stubove i kugle ¦ Fontane i figure ¦ Česme ¦ Lampioni ¦ Urbani mobilijar ¦ Žardinjere ¦ Svećnjak, vaze i anđeli ¦ Letnjikovci (paviljoni)


Galerija radova – Ograde i kapije

Stubovi za ograde i kapije

U našem proizvodnom programu raspolažemo betonskim stubovima za ograde i kapije koji su izuzetno dekorativnog izgleda.
Stubovi za ograde i kapije su izrađeni od visokokvalitetnog betona uz dodatak polučelične armature po projektu, aditiva za poboljšanje kvaliteta betona i najfinije su obrađeni (bez rupica i sastava).
Betonski stubovi za ograde i kapije se lako montiraju , podnose opterećenja jer su armirani po projektu i mogu se kombinovati sa drugim materijalima ( kovano gvožđe, aluminijum, drvo … ).
zašto se treba odlučiti za stubove za ograde i kapije zanatske radionice ,,Šica,, ?
– imamao četri decenije iskustva u izradi stubova za ograde i kapije.
– stubovi za ograde i kapije se rade od najkvalitetnijih materijala.
– montiranjem stubova za ograde i kapije ubrzavate proces izgradnje, a samim tim smanjujete troškove.
– dajemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana. (stubovi za ograde i kapije ).
– svoje proizvode izvozimo u zemlje zapadne evrope ( austrija, nemačka,švajcarska , … ). i sjedinjene američke države.
– ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da izradimo betonski stub za ogradu ili kapiju po vašem projektu .

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.

Galerija radova – Ograde i kapije