top logo

Betonske figure

Početna    Naši Proizvodi    Betonske figure

Betonske figure - neizostavni detalj za svaki vrt

Ništa ne traje zauvek, to jest, ništa do naše betonske figure. Šalu na stranu, betonski ukrasi, figure i skulpture za baštu su detalji koji će svakom vrtu dati lični pečat vlasnika a trajaće decenijama, ne iziskujući poseban trud oko održavanja. Porodična manufaktura “Šica Lapovo” ima dugu tradiciju u proizvodnji raznovrsnih figura. Ukrasite i Vi Vašu baštu betonskim figurama i učinite je gracioznom, šarmantnom i jedinstvenom.

Br.139

 

Br.140

 

Br.141

 

Br.142

 

Br.143

 

Br.144

 

Br.145

H = 70cm
34kg

Br.1

 

Betonske figure: beskrajne mogućnosti izbora

Sve naše betonske figure su izrađene od visokokvalitetnog betona. Veliku važnost pridajemo detaljima. Zato naše betonske figure za dvoriste predstavljaju originalnu i kvalitetnu dekoraciju uklopljivu u svako okruženje. Figurama trenutno dostupnim u našem asortimanu stalno dodajemo nove, kreirane po želji i potrebama klijenata. Klasični, moderni, duhoviti modeli i motivi – izbor je zaista beskonačan.

Betonske figure za dvoriste po Vašoj meri

Figure od betona iz naše ponude izrađuju se od belog ili sivog patiniranog betona. Naravno u opticaju su i druge boje i detalji od drugih materijala – ne zaziremo od novih poduhvata. Postoji još mnogo razloga zašto bi trebalo da se odlučite za figure i skulpture “Šica Lapovo”:

  • Naše betonske figure za bastu su izlivene od odabranog, visokokvalitetnog betona i uglavnom su patinirane u sivoj boji, ali moguće su i druge boje, u zavisnosti od želja naših kupaca.
  • Sve naše figure su izrađene od prirodnih materijala, tako da su izuzetno ekološke.
  • Otporne su na različite vremenske uticaje i mraz.
  • Proizvodimo bastenske figure od betona u različitim veličinama.
  • Mi smo porodična manufaktura sa više od 40 godina iskustva.
  • Naš kvalitet je prepoznat i na tržištima Zapadne Evrope i SAD-a.

Betonske figure: prijatelji svake bašte

Naše betonske figure možete razmatrati i za sopstveni vrt, ali i kao poklon. Ljubitelji uređenja eksterijera umeju da cene poklon u vidu duhovitog ili klasičnog ukrasa za baštu. Lavovi, labudovi, patuljci – idejama nema kraja. Unesite vedrinu i originalnost u Vaše dvorište!

Betonske figure za dvorista : cene

Za betonske figure za dvorista cene zavise od različitih aspekata, kao što su veličina, materijali, detalji, boja… Sve cene naših baštenskih figura od betona možete naći u našem cenovniku. A uvek smo raspoloženi da Vam pojasnimo sve oko cena i drugih detalja u vezi sa sim našim proizvodima.

Uverite se u raznolikost i odličan kvalitet naših betonskih proizvoda i kontaktirajte nas!

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.