top logo

Crkveni program

Početna    Naši Proizvodi    Crkveni program

Betonske vaze - oplemenite crkvenu portu, dvorište ili manastirsko imanje

Betonske vaze svojom raznovrsnošću i dugotrajnošću predstavljaju apsolutno najbolji izbor za najisplativije i trajno ulepšavanje crkvenog ulaza ili porte. Kako je crkvena porta sveto kultno mesto, ambijent i celina, crkveni nastojnici ulažu mnogo truda u ulepšavanje ovog svetog prostora, kako bi svaki posetilac pronašao smiraj i blagostanje bar na kratko uživajući u lepoti okruženja ovog svetog mesta  i razgovoru sa starešinama i bližnjima. U našoj paleti proizvoda, mogu se pronaći betonske vaze, fenjeri za svece, crkvene figure i drugi predmeti od betona pogodni za ulepšavanje crkvenog prostora.

Br. 1

Svecnjak – Crkvica , namenjen iskljucivo za grobna mesta , za paljenje sveca . Ofarbane u dve kombinacije , zlatno crna , srebrno crna .

Br. 2

Veliki andjeo – andjeo cuvar .

Br. 3

Mali andjeo

Betonske vaze - kako izabrati odgovarajuću?

U zanastskoj radionici “Šica Lapovo” betonske vaze su dostupne u izuzetno velikom broju modela, boja i dimenzija da svakako nije jednostavno izabrati betonsku vazu koja najviše odgovara potrebama i njenoj nameni u okviru crkvenog prostora. Osoblje naše tradiconalne radionice Vam u svakom trenutku može pomoći oko izbora najpogodnije betonske vaze, kako bi se ona najlepše uklopila u prostor za koji je predvidjena. U nastavku se nalazi pregled karakteristika betonskih vaza koji Vas može inicijalno usmeriti ka željenom modelu betonske vaze:

  • Dimenzije: pored klasičnih, većih betonskih vaza, postoje i nešto manji modeli. “Šica Lapovo” radionica je tu da izradu vaza prilagodi potrebama prostora i konkretne primene.
  • Materijal: vaze od betona napravljene su od materijala koji se odlikuje dugotrajnošću i otpornošću na sve vremenske prilike, te se ne mora izdvajati previše vremena na njihovo sklanjanje sa snega, kiše i ostalih nepogodnih vremenskih uslova, što bi bio slučaj da je vaza napravljena od plastike ili drugih osetljivijih materijala.
  • Dizajn: “Šica Lapovo” radionica raspolaže višedecenijskim radom i iskustvom kada je u pitanju dizajn i izrada betonskih vaza pa one mogu biti, u zavisnosti od Vaših potreba i želja, izuzetno jednostavne do betonskih vaza sa komplikovanim ukrasnim elementima.
  • Oblik: betonske vaze za cvijeće mogu biti ovalne, okrugle, pravougaone, pliće, dublje, u obliku valjka, pehara…
  • Boja: betonske vaze mogu biti prirodne, neofarbane, ili pak obojene.
  • Primena: budite uvereni da se za svaki crkveni prostor može naći odgovarajuća betonska vaza, bilo da je u pitanju dvorište, ulaz u crkvu ili pak sam enterijer crkve.

Crkveni program proizvoda od betona : cena

Za proizvode od betona, kao što su betonske vaze, fenjeri za svece, crkvene figure, statue (na primer Bogorodica figura ili figura anđela), cena se formira na osnovu više faktora, ali od betonske galanterije “Šica Lapovo” uvek možete očekivati transparentno prikazane i detaljno obrazložene cene.

Stojimo Vam na raspolaganju za savet bilo koje vrste, a u vezi sa našim proizvodima, bilo da su u pitanju crkveni svećnjaci, betonske vaze ili pak neki drugi crkveni elementi za koje biste želeli da bude izgrađen od betona.

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.