top logo

Dekorativne Žardinjere

Želite da uživate u vašim ukrsnim biljkama? Nudimo Vam idealno rešenje. Ukrasna betonska žardinjera će ulepšati vašu biljku.

Unesite dah leta i lepote u vaše prostore i ukrasite ih našim betonskim žardinjerama. Naše žardinjere pre svega krasi dizajn, dugotrajnost, odličan kvalitet i najfinija obrada. Žardinjere su izrađene od visokokvalitetnih materijala, armirane su po projektu, uz dodatak aditiva kojim poboljšavamo kvalitet strukture materijala.

Betonske žardinjere se svojim prefinjenim izgledom, elegantnim linijama, širokom paletom ekoloških boja mogu uklopiti u svaku vrstu eksterijera.

žardinjere od betona imaju široku primenu u građevinarstvu i u svim vrstama mobilijara, te se stoga mogu koristiti kao ograda koja u kombinaciji sa adekvatnim biljkama može da oplemeni i oživi prostore ( porodična kuća, terasa, bašta, javni prostor, park, ulica…).

Zašto se treba odlučiti za betonske žardinjere zanatske radionice ,,Šica,,?

– imamo četri decenije iskustva u izradi betonskih žrdinjera.
– montiranjem betonske žardinjere ubrzavate proces dekorisanja vašeg objekta, a samim tim smanjujete troškove.
– dajemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana. ( betonska žardinjera ).
– svoje proizvode izvozimo u zemlje zapadne evrope ( austrija, nemačka, švajcarska,…) i sjedinjene američke drzave.
– ukoliko imate specijalne zahteve, spremni smo izraditi betonsku žardinjeru po vašem projektu

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.