top logo

Dekorativni Kamini

Početna    Naši Proizvodi    Dekorativni Kamini

Dekorativni kamini: elegancija i toplina za sva vremena

Dekorativni kamini su pravi izbor za praktične romantike koji žele toplinu kamina u svom domu, ali ne i veliki trud i brigu oko održavanja istog i oko bezbednosti. Vaš način razmišljanja je potpuno u skladu sa vremenom u kom živimo. Mi smo takođe prepoznali ovu potrebu i pretočili je u seriju dekorativnih kamina, dostupnih u različitim bojama i modelima.

Br.1

 

Br.2

 

Br.3

 

Br.4

 

Br.5

 

Dekorativni kamini: Unesite toplinu u Vaš dom, ali bez vatre!

Dekorativni kamini svakoj prostoriji daju prijatnu atmosferu. Praktična ukrasna imitacija kamina Vas oslobađa brige i troškova oko eventualnog dozidavanja dimnjaka, održavanja istog, oko ogreva, kao i od eventualne strepnje za bezbednost, jer nisu svi ljubitelji vatre. Ukrasni kamini su savršena alternativa za prave kamine. Osim što prostoru pružaju potpuno novu dimenziju, njihova praktičnost se ogleda i u tome što mogu imati i funkciju police za knjige, ramove sa najdražim fotografijama, kolekciju omiljenih diskova ili čak poslužiti kao bar!

Ukrasni kamini za dnevni boravak: kako izabrati pravi model?

Ako je imitacija kamina ono što želite za Vaš dnevni boravak ili pak neki drugi prostor, prvi korak je da izaberete model koji Vam se ne samo dopada, već i koji se najbolje uklapa u ostatak ambijenta. Ovo se posebno odnosi na masivnost i boju – najvažnije karakteristike kamina, od kojih zavisi kako će se oni uklopiti u prostor kom su namenjeni.

Porodična radionica “Šica Lapovo” se bavi proizvodnjom dekorativnih kamina već dugi niz godina i rado ćemo Vam pomoći prilikom izbora idealnog kamina za Vaš dom. Savetujemo Vam da posebnu pažnju obratite na veličinu kamina, kao i detalje dizajna – kakve dodatne ukrase želite, da li težite jednostavnosti ili kitnjastom modelu.

Sica Lapovo kamini: šta Vam mi stavljamo na raspolaganje

Kamini iz porodične manufakture “Zoran Šica Lapovo” mogu se pohvaliti sledećim osobinama:

  • Naši ukrasni kamini se prave ručno, od najkvalitetnijeg betona.
  • Sica Lapovo kamini podrazumevaju mogućnost različitih vidova i materijala završnih radova.
  • Paleta boja koje imamo u ponudi je ekološka i raznovrsna.
  • Naši ukrasni kamini za dnevni boravak mogu biti klasični ili moderni.
  • Prilikom izbora možete pogledati našu standardnu katalošku ponudu, a možemo i kreirati nešto sasvim novo, prema Vašim željama.
  • Uz sve naše proizvode važi dugoročna garancija.
  • Mi smo porodična manufaktura sa iskustvom od preko 4 decenije.
  • Vremenom smo izgradili takvu reputaciju da se naši kamini ukrasni izvoze i na zapadno tržište.

Dekorativni kamini: koje cene da očekujem?

Kada su u pitanju dekorativni kamini cena zavisi od više faktora, kao što su dimenzije, boja i dodatni materijali, ukrasi i funkcije. Za svaku, pa i kategoriju proizvoda dekorativni kamini prodaja u našoj porodičnoj firmi se vrši prema unapred definisanim, transparentnim cenama.

Ako su maske za kamine ono što nedostaje Vašem domu ili ugostiteljskom objektu, mi ćemo se pobrinuti da dobijete dugotrajno i estetski savršeno rešenje. Kontaktirajte nas i odaberimo zajedno idealni model dekorativnog kamina!

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.