top logo

Balustrade

Gde sve balusteri nalaze svoju primenu?

Balusteri su veoma tražen betonski element. Koriste se za ograđivanje terasa, balkona, letnjikovaca, stepeništa na različitim objektima, pa i čitavih dvorišta i vrtova… Betonske balustrade se koriste za dvorišta, vrta, terase ili stepeništa na stambenim ili poslovnim objektima, uključujući i hotele, restorane ili tržne centre. Svoju popularnost duguju fleksibilnosti i lakoj uklopljivosti – dostupni su u najrazličitijim dimenzijama, u polukružnim i pravim oblicima, uz mogućnost izbora različitih boja.

Balustrade: sinonim za kvalitet i dugotrajnost

Balustrade predstavljaju savršeno idejno rešenje za Vašu ogradu ukoliko su Vam kvalitet i dugotrajnost na prvom mestu. Naši balusteri se prave od visokokvalitetnog betona,  armirani su i dodaju im se aditivi koji još više poboljšavaju njihov kvalitet i strukturu. Već nekoliko decenija zanatska radionica “Šica Lapovo” bavi se proizvodnjom balustera i balustrada, pa čak i njihovom izvozom u SAD i u zemlje Zapadne Evrope, prvenstveno u Nemačku, Austriju i Švajcarsku.

Ako se odlučite za betonske balustrade iz naše proizvodnje, birate proizvode otporne na sve atmosferske prilike, koji iziskuju minimalne troškove i trud oko održavanja. Takođe, naši betonski balusteri podrazumevaju i dugogodišnju garanciju.

Balusteri za terase : cena i ponuda

Balusteri za terase su dostupni u različitim dimenzijama i prilagodljivi su svačijim potrebama i ukusu. Širi, tanji, viši, niži, ovalni, četvrtasti, jednostavniji, kitnjastiji, uz dodatak drugih betonskih elemenata po želji – u ponudi imamo sve. Budite uvereni da smo se za više od 40 godina iskustva susreli sa svim mogućim varijantama balustera i balustrada. Na našem sajtu možete pogledati neke od modela koje nudimo, uz napomenu da rado izlazimo u susret svakom individualnom zahtevu.

Za proizvod balusteri cena varira u zavisnosti od različitih faktora. Montaža i prevoz takođe mogu biti deo naše usluge. U našem cenovniku možete naći transparentne i detaljne cene za celokupni asortiman, što Vam može biti dobra orijentacija i odskočna daska u planiranju budžeta za izradnju ili renoviranje.

Stojimo Vam na raspolaganju za bilo koje pitanje u vezi sa balusterima i balustradama. Kontaktirajte nas i brzo ćemo rešiti sve Vaše nedoumice i pronaći najbolji izbor za Vaš prostor, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom objektu.

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.