top logo

Balusteri (Balustrade)

Unesite lepotu i eleganciju u vaš eksterijer i enterijer ukrašavajući ih našim balustradama.

Balusteri su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, armirani su i dodaju se aditivi koji poboljšavaju kvalitet i strukturu materijala. Balustrade pre svega krasi dugotrajnost, kvalitet i najfinija obrada. Balusteri (u zavisnosti od modela) se mogu koristiti za izradu ograde na vašimobjektima ili ograđivanje vaših okućnica. U svojoj ponudi imamo više modela balustera koji mogu da zadovolje najrazličitije ukuse i potrebe.

Zašto se treba odlučiti za balustrade zanatske radionice ,,Šica,, ?

Imamo četiri decenije iskustva u izradi balustrade. Balustrade se rade od najkvalitetnijih materijala. Montiranjem balustrada ubrzavate proces završetka vašeg objekta, a samim tim smanjujete troškove. Dajemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana (balusteri) svoje proizvode izvozimo u zemlje zapadne evrope (Austrija, Nemačka, Švajcarska, … ) i Sjedinjene Američke Države. Ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da izradimo baluster po Vašem projektu.

– beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.