top logo

O nama

Radionica “Sica Lapovo” – skoro pola veka sa Vama

Radionica za proizvodnju dekorativnih betonskih elemenata “Sica Lapovo” se može podičiti tradicijom dugom skoro pola veka. Naime, betonskom galanterijom se bavimo od sada već davne 1976. godine. Od skromnih početaka smo, uz veliku posvećenost i ambiciju dospeli do samog vrha naše branše i ponude koja broji preko 300 proizvoda.

Vremenom smo i proširili i usavršili proizvodnju, pa tako od radionice “Šica Lapovo” možete očekivati najkvalitetnije materijale, od samog betona i armatura, preko cementa “Beočinske Fabrike Cementa” do “Sikinih” aditiva i lepkova.

“Zoran Sica Lapovo” postao je sinonim za profesionalnu uslugu, transparentne cene i fleksibilnost i kreativnost prilikom izrade željenog proizvoda. Kod nas na jednom mestu možete naći sve što Vam može zatrebati prilikom uređenja Vašeg prostora betonskim elementima, od česmi i fontana, preko letnjikovaca i balustrada, do stubova i žardinjera.

“Sica Lapovo” Vas prati kroz sve korake, od saveta i pomoći oko izbora pravog elementa za Vaš ambijent pa do prevoza i montaže.


PROIZVODI

Naš asortiman obuhvata više od 300 proizvoda. A uvek smo spremni da izađemo iz dosadašnjih okvira i kreiramo proizvod po Vašem projektu.

KLIJENTI

Iza nas stoji preko 4000 zadovoljnih klijenata iz zemlje i inostranstva, i planiramo da taj broj bude u stalnom porastu.

MATERIJALI

Do sada smo u proizvodnji potrošili preko 2000 tona najkvalitetnijeg cementa. Ponosni smo na saradnju sa Beočinskom fabrikom cementa.