top logo

Betonske Česme

Betonske ukrasne česme su jedan od niza proizvoda iz našeg proizvodnog programa. Ukoliko želite da ulepšate izgled vaše bašte ili dvorišta ukrasna betonska česma je idealno rešenje.

Betonske ukrasne česme su izrađene od visokokvalitetnog betona uz dodatak polučelične armature, aditiva za bolji kvalitet i najfinije su obrađene (bez rupica i sastava). Betonske ukrasne česme izrađujemo u nekoliko oblika i dimenzija. Svojim elegantnim izgledom , širokom paletom ekoloških boja betonske ukrasne česme se mogu uklopiti u svaku vrstu eksterijera.

Zašto se treba odlučiti za betonske česme zanatske radionice ,,Šica,, ?

– Imamo četiri decenije iskustva u izradi betonskih ukrasnih česmi.
– Betonska ukarsna česma se radi od najkvalitetnijih materijala.
– Kupovinom betoske ukrasne česme štedite vreme i novac ne zidajući ih.
– Dajemo dugogodišnju garanciju na proizvode iz našeg asortimana (betonska ukrasna česma).
– Svoje proizvode izvozimo u zemlje zapadne evrope (austrija, nemačka, švajcarska,…).
– Ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da izradimo betonsku ukrasnu česmu po Vašem projektu.

– Beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata i vode . pri tome mineralna veziva i voda suaktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunubetonske mase bez hemijskog učešća. u praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi portland cement. u betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivisa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.

Zahvaljujući prirodnim materijalima betonski proizvodi ,,Zoran Šica,, Lapovo su zdravi i ekološki čisti.

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.