top logo

Betonske Cesme

Početna    Naši Proizvodi    Betonske Cesme

Betonske cesme : idealne za svaki eksterijer

Naše betonske cesme su jedinstveni betonski elementi visokog kvaliteta, kojima se kao porodično preduzeće bavimo već decenijama sa velikom ljubavlju i posvećenošću. Bilo da se odlučite za betonske česme za dvorište ili neki drugi proizvod iz naše bogate ponude, zajedno ćemo naći najbolje rešenje za Vaš spoljni prostor.

Br.1

 

Br.2

 

Br.3

 

Br.4

 

Betonske cesme: uklopljive u svaki vrt

Pored savršenog oblika i prefinjenog dizajna, naše betonske cesme unose moderan i osvežavajući duh u Vaš vrt. Dobro dizajniran proizvod od betona omogućava realizaciju brojnih ideja i želja u vrtnoj i pejzažnoj arhitekturi. A izvor vode, zajedno s drugim dekorativnim betonskim elementima, pruža posebnu raznovrsnost Vašoj zelenoj oazi. Betonske česme se praktično i estetski mogu uklopiti u bilo koju spoljnu površinu, kao izvor vode ili kao ukras. Kod nas možete slobodno odabrati pravi model i odgovarajuću veličinu dvorisne česme.

Zašto izabrati betonske česme iz porodične manufakture “Šica”?

Već više od 40 godina proizvodimo česme za dvorište izrađene od kvalitetnog, fino obrađenog betona. Prednost ovoga je to što ne morate sami da pravite česmu. Kao gotov proizvod, betonska cesma dolazi na Vašu adresu, samo treba da odlučite gde želite da je postavimo. Rado ćemo Vam pomoći da izaberete odgovarajuću betonsku česmu. Upotreba ovog proizvoda je raznovrsna, od zalivanja bašte ili kao izvor vode za piće. Za nas je svaka česma poseban izvor života i jedinstven umetnički podvig. Sve naše betonske elemente pravimo povoljno i brzo, uz visoke standarde kvaliteta i izdržljivosti.

Naše betonske cesme i njihove mnoge prednosti

Naše betonske ukrasne cesme imaju mnoge prednosti, kao što su otpornost na sve vremenske prilike i obrada površine vrhunskog kvaliteta. Sa sigurnošću možete očekivati da će generacijama zadovoljavati najviše standarde i ostati jednako unikatne i funkcionalne.

Kratak pregled glavnih prednosti betonskih česmi “Zoran Šica Lapovo”:

  • Sve naše betonske cesme proizvodimo po standardima i od visokokvalitetnog betona, što garantuje najviši nivo kvaliteta.
  • U zavisnosti od projekta, koristimo čelične betonske umetke za armiranje. Da bi se obezbedio dodatni kvalitet, koristimo “Sika” aditive za beton, koji doprinose postojanosti i dugotrajnosti.
  • Stabilne, čvrste i otporne na vremenske prilike – to su tri najvažnije karakteristike jedne betonske česme.
  • Savršeno obrađena površina, bez rupa, pukotina i spojeva.
  • Raznovrsnost modela i veličina.
  • Izrada betonskih česmi po Vašem nacrtu je takođe moguća kod nas, prilagođena Vašim željama i potrebama.
  • Naša porodična manufaktura ima više od 40 godina iskustva, a naši proizvodi se izvoze i na tržište Zapadne Evrope i SAD-a.
  • Naše česme za dvorište idu uz dugogodišnju garanciju.

Gotove betonske cesme : cene

Za sve naše gotove betonske cesme cene se nalaze u našem katalogu. Da se lakše opredelite za cesme u dvoristu slike su tu da Vam pomognu da dobijete ideju za Vaš vrt. Za sve betonske cesme cena je detaljno objašnjena. Kada su u pitanju betonske cesme cene naravno zavise od različitih faktora i samog projekta, ali su apsolutno transparentne.

Uverite se lično u raznolikost i kvalitet naših betonskih proizvoda – kontaktirajte nas! “Šica” betonske cesme : Novi Sad, Beograd, Niš… – naše bastenske cesme isporučujemo širom zemlje. Rado ćemo učestvovati u planiranju Vašeg projekta!

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.