top logo

Betonske okapnice

Početna    Naši Proizvodi    Betonske okapnice

Betonske okapnice: recite zbogom podlivanju vode na temelje

Betonske okapnice – njihova estetska uloga je očigledna. Ali da li ste znali da upotrebom okapnica rešavate problem podlivanja vode na temelje i trajno štitite Vaše zidove i parapete? Oslanjajući se na više decenija iskustva, rado ćemo Vam pomoći oko izbora betonskih okapnica.

Br.1

Polukruzna okapnica za pregradne zidove , temelje , idealno naleganje na sirini od 25cm , tako da sa strane ostane po 2,5cm .

Br. 2

Okapnica na dve vode za zidane ograde i temelje , idealno naleganje na sirini 20cm. Max duzina 2,5m u komadu. Od iste mozemo po merama uraditi kape za stubove na dve vode .

Br. 3

Okapnica na dve vode za zidane ograde i temelje , idealno naleganje na sirini 25cm. Max duzina 2,8m u komadu. Od iste mozemo po merama uraditi kape za stubove na dve vode .

Br. 4

 

Br. 5

 

Betonske okapnice: dekoracija i zaštita

Betonske okapnice su deo zida ili parapeta koji Vam nedostaje da upotpunite estetiku Vašeg eksterijera i dobijete jedinstvenu ogradu. Osim toga što ćete Vašem prostoru dati posebnu notu elegancije, ujedno ćete i zaštititi temelje stubova, zidova, parapeta od podlivanja vode i obezbediti im još duži vek.

Zašto okapnice od betona?

Na tržištu se, bar kada je reč o okapnicama za prozore npr, sreću razni materijali, od aluminijuma preko granita do plastificiranog lima. Svi oni imaju svojih prednosti i mana u pogledu na cenu, održavanje, trajanje. Okapnice za terase i balkone trpe i druge materijale, ali za zidove i parapete su betonske okapnice izbor bez premca.

Zašto? Odgovor je jednostavan: zidovi i parapeti su stalno izloženi svim mogućim vremenskim prilikama odnosno neprilikama, od jake svetlosti do obilnih padavina i mrazeva. Stoga ih treba dodatno zaštititi, a betonska okapnice su najbolji način da se to izvede.

Zbog svojih jedinstvenih svojstava kao što su vodootpornost, nezapaljivost i stabilnost, beton – u kombinaciji sa aditivima koji dodatno pospešuju ove osobine – predstavlja bez daljeg najbolju soluciju za okapnice koje se koriste za zidove i parapete.

Betonske okapnice: odgovarajući model za svakoga

Niste sigurni kakva okapnica Vam je potrebna? Ne brinite – zanatska radionica “Šica” Vam stoji na raspolaganju za savet i pomoć. U našem katalogu možete pogledati neke od dostupnih modela. Ukoliko nijedan od njih nije odgovarajuć, zajedno ćemo pronaći alternativno rešenje.

Kod nas možete naći modele i dvovodnih i četvorovodnih okapnica za zidove i parapete. Dimenzije betonskih okapnica za parapete i zidove zavise od Vašeg ukusa ali i od i širine temelja.

6 razloga da se snabdete okapnicama betonske galanterije “Šica”

  • Betonskim okapnicama se bavimo već 40 godina.
  • Pravimo ih od betona i aditiva vrhunskog kvaliteta.
  • Obrađene su glatko i fino.
  • Postavljamo ih pomoću najkvalitetnijeg “Sika” građevinskog lepka.
  • Uz naše proizvode ide i dugogodišnja garancija.
  • Toliko smo ih usavršili da ih izvozimo u Zapadnu Evropu i SAD.

Betonske okapnice : cena

Za betonske okapnice cena zavisi prvenstveno od dimenzija odnosno količine utrošenog materijala. Ukoliko Vas zanimaju naše betonske okapnice za zidove cena je dostupna u našem cenovniku. Za bilo kakva pitanja i nedoumice u vezi sa okapnicama stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i pronaći ćemo najbolje rešenje za Vaš spoljni prostor!

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.