top logo

Betonske zardinjere

Početna    Naši Proizvodi    Betonske zardinjere

Betonske zardinjere - osveženje za svaki prostor

Betonske zardinjere svojom raznovrsnošću i postojanošću predstavljaju apsolutno najbolji izbor za svako okruženje, od privatnih dvorišta i terasa, preko bašti kafića i restorana, pa do javnih i poslovnih prostora. Idejama za oblike betonskih žardinjera naizgled nema kraja, dimenzije i boje su takođe stvar izbora, kao i sadnice koje će pružiti završni dodir svakoj žardinjeri.

Br. 1-1

Zardinjera velika pravougaona . Mogucnost farbanja u raznim tehnikama i nanosenje Kulira.

Visina : 70 cm  Duzina :100 cm  Sirina : 50 cm  Tezina : 340 kg

Br : 1-2

Zardinjera visoka kockasta . Mogucnost farbanja u raznim tehnikama i nanosenje Kulira.

Visina : 70 cm  Duzina :50 cm  Sirina : 50 cm  tezina : 170 kg

Br.1

Ovaj model zardinjere je namenjen iskljucivo za biljke sa stablom , to je najmasivnija zardinjera koju imamo u ponudi . Zardinjera je obradjena , bez rupica , sastava od kalupa i ostrih ivica , moguce je nanositi na nju bilo koju tehniku farbanja i dekoracije. Po porudzbini mozemo uraditi tehniku Kulir . Zbog svoje masivnosti , koristi se kao zastita prolaza u pesackim zonama i parkovima .

Br.2

Pravougaono konusna zardinjera. Jedna od najprodavanijih zardinjera iz naseg programa , elegantna i moderna . Moguce je nanositi bilo koju tehniku farbanja na njoj i Kulir . Najcesce koriscena za baste restorana i kafe barova . Koriscena za dekoraciju Luk Oil , Omw , Mol benzinskih stanica.

Br.3

Visoka konusna zardinjera , mogucnost nanosenja bilo koje tehnike farbanja i Kulira na njoj. Najcesce koriscena za dekoraciju ulaza u : restorane, poslovne objekte , stambene zgrade , kafe barove, butike, itd… U kombinaciji sa metalnim cevima i kovanim gvozdjem moze biti i ograda baste restorana ili picerija.

Br.4

Mala konusna zardinjera , namenjena manjim terasama , ulazima ,itd… U kombinaciji sa  pravougaonom konusnom zardinjerom br:2 zardinjerom se postize efekat moderne ograde za restorane i ostale javne objekte. Moguce je nanositi bilo koju tehniku farbanja ili Kulir na njoj.

Br.5

Visoko uska konusna zardinjera , mogucnost sadnje manjih biljaka , moguce nanositi bilo koju tehniku farbanja i Kulir. Zbog svojih dimenzija namenjena uskim prolazima i dekoraciji prostora sa ogranicenim mestom.

Br.6

Masivna zardinjera  imitacija kamena . Mogucnost farbanja u razlicitim nijansama po zelji kupca . Namenjena za masivnije biljke .

Br.7

Masivna pravougaona  zardinjera oblozena plocicama – imitacija kamena . Mogucnost farbanja u razlicitim nijansama po zelji kupca . Namenjena za manje biljke .

Betonske zardinjere: kako izabrati pravu?

Betonske zardinjere su dostupne u toliko modela, dimenzija i boja da zaista nije lako izabrati žardinjeru koja najviše odgovara potrebama i odlikama određenog prostora. Sledeći pregled činjenica o žardinjerama može Vas za početak približno usmeriti ka željenom modelu:

 • Dimenzije: osim uobičajenih velikih žardinjera, postoje i nešto manje betonske saksije.
 • Materijal: zardinjere za cvece od betona prave se od materijala koji se odlikuje dugotrajnošću i otpornošću na sve vremenske prilike.
 • Dizajn: u zavisnosti od Vaših potreba i želja, kao i od toga da li želite jednostavne ili zardinjere elaboriranog stila, imate izbor između standardnih i modernih žardinjera.
 • Oblik: zardinjere za cvece mogu biti ovalne, okrugle, pravougaone, pliće, dublje, u obliku kalote, valjka, osmougaone, sa postoljem ili bez…
 • Boja: dekorativne žardinjere mogu biti prirodne, neofarbane, ili pak obojene.
 • Primena: budite uvereni da se za svaku vrstu eksterijera može naći odgovarajuća zardinjera, bilo da je u pitanju privatno ili dvorište lokala, park, ulica, staza…
 • Kombinacije: žardinjere za cveće mogu stajati samostalno, u kombinaciji sa postamentima ili u nizu, u cilju formiranja ograde odn. barijere.

6 ubedljivih razloga za betonske zardinjere “Šica Lapovo”

U zanatskoj radionici “Šica Lapovo” betonske žardinjere se proizvode u raznim varijantama preko 40 godina. Ostale prednosti naših žardinjera:

 • Osim što ih proizvodimo od visokokvalitetnog betona, naše ukrasne žardinjere su armirane, i dodajemo im aditive koji dodatno poboljšavaju kvalitet strukture materijala.
 • Površine naših žardinjera su fino obrađene, bez rupica.
 • Stavljamo Vam na raspolaganje široku paletu ekoloških boja.
 • Dajemo dugogodišnju garanciju na zardinjere za dvoriste i druge vrste eksterijera.
 • Naše dekorativne zardinjere su tako visokog kvaliteta da se izvoze u Zapadnu Evropu i SAD.
 • Žardinjeru možete izabrati iz našeg kataloga, a možemo izraditi i sasvim drugačiju, po Vašem projektu.

Zardinjere : cena

Za betonske zardinjere cena se formira na osnovu različitih faktora, a od betonske galanterije “Šica Lapovo” uvek možete očekivati transparentne i detaljno objašnjene cene.

Takođe, stojimo Vam na raspolaganju za savete, bilo da su Vam potrebne zardinjere za terase ili betonske zardinjere za neku drugu namenu.

Kontakt Forma

Kontaktirajte nas direktno sa ove strane.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.